De ICT Sector

Hardware en infrastructuren, software en applicaties, IT-diensten, het partnerkanaal: allemaal subs binnen de IT en telecomsector. Bij Conclusr zijn al deze thema’s in hoge frequentie behandeld in marktonderzoek, market intelligence en marketingadvies voor de ICT-sector. Want de ICT sector is een van de onderzoekssectoren waar Conclusr als marktleider in actief is. Wij  hebben namelijk meer dan 25 jaar ervaring in het verrichten van onderzoek voor de aanbodzijde van deze sector. Dit doen we door het uitvoeren van grootschalige multi client onderzoeken en in de vorm van maatwerkopdrachten. In beide gevallen is Conclusr een gedegen kennispartner die voorziet in informatie over uw doelgroep.

Onze klanten benaderen ons wanneer zij:

  • op zoek zijn naar nieuwe klanten
  • meer omzet willen halen
  • hun go-to-market strategie tegen het licht willen houden
  • inzicht willen hebben in hun marktpositie
  • streven naar thought leadership
  • ondersteuning in hun content strategie zoeken.

Wilt u net als Exact, Microsoft, Ricoh en vele andere ICT-bedrijven hierbij ondersteund worden? Wilt u weten wat Conclusr al in kaart heeft gebracht over uw markten of heeft uw organisatie behoefte aan specifieke marktinformatie? Neem dan contact op met Conclusr om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Enkele multi client titels:

Convergentie Monitor

Big Data Market Fundamentals

Cloud Market outlook

 

Partner Performance

Conclusr heeft in samenwerking met een andere specialist een uitgebreid aanbod van diensten en informatie voor en over het indirecte kanaal: van fabrikant naar eindgebruiker in de markt.
Vanuit een uitgebreide database die het partnerlandschap in kaart brengt, kunnen wij u snel helpen bij uw go-to-market strategie.