De financiële sector

De afgelopen jaren is er veel te doen geweest over en binnen de financiële sector. Zowel voorafgaand aan als tijdens de crisis. Maar ook op dit moment, nu de kredietcrisis over haar hoogtepunt lijkt te zijn en de markt is opgefrist. Zo kregen financiële instellingen de afgelopen jaren met veel nieuwe regelgeving te maken. Bovendien heeft de concurrentie in het Nederlandse bankwezen en bij verzekeraars en door de opkomst van internet als dominant verkoopplafform geleid tot smallere marges. Ook de pensioenfondsen, normaliter een wat rustiger tak binnen de financiële sector, hebben klappen opgelopen ten gevolge van een verslechterd beursklimaat. Kortom: er zijn voldoende ontwikkelingen binnen deze sector die het verdienen om gemonitord te worden.

In dit kader volgt Conclusr Research ruim 20 jaar de financiële sector, waaronder bijvoorbeeld: banken en verzekeraars, pensioenfondsen, de accountancy sector en assurantietussenpersonen. Middels grootschalig onderzoek worden de vele thema's onderzocht die binnen de financiële sector spelen. Conclusr beschikt over veel historische data en kan op die manier teruggaan in de tijd en de trends en ontwikkelingen in deze sector beschrijven. De kennis opgebouwd middels uit onze financiële multiclient onderzoeken wordt uiteraard ingezet om maatwerkonderzoek nog beter te maken en te kunnen duiden.

 

Financiële multiclients

Meer weten over deze onderzoeken of de mogelijkheden van maatwerkonderzoek, waarbij u optimaal kunt profiteren van onze kennis op het gebied van financiële dienstverlening? Neem contact op of stuur een mail.