Maatwerkonderzoek - single client

Veel bedrijven en instellingen zijn op zoek naar hele specifieke informatie die niet zomaar voorhanden is. Andere bedrijven en instellingen hebben een unieke vraag waar nog geen antwoorden voor zijn. Deze organisaties zijn aan het juiste adres bij Conclusr Research, wij voeren doorlopend maatwerkonderzoek uit voor zeer diverse klanten. 

Conclusr Research luistert naar het probleem, de vraag- of doelstelling die een klant heeft en formuleert op basis hiervan de juiste onderzoeksopzet. Op deze manier komt Conclusr Research tot een onderzoeksaanpak, methodiek en vraagstelling die is toegespitst op de behoefte van de klant. Uiteraard adviseert Conclusr hierbij en neemt de uitvoering over. Ontzorgen noemen we dat.

Bij single client/ maatwerkonderzoek komt alle output van het onderzoek alleen ter beschikking voor de opdrachtgever. Bovendien profiteert u bij Conclusr Research van de aanwezige kennis op veel gebieden uit de multi client onderzoeken. Zo gaat er geen tijd of geld verloren met het opnieuw uitvinden van het wiel.

Links treft u een aantal soorten onderzoek die Conclusr Research op regelmatige basis uitvoert.