ZZP - Onderzoek onder zzp’ers

Momenteel zijn er zo’n 800.000 zzp’ers in Nederland en er is nog steeds een groei te zien in het aantal. De flexibilisering van de arbeidsmarkt heeft hier bijvoorbeeld een belangrijke invloed op. Ook de trend dat de overheid kleine partijen steeds vaker laat meedingen in aanbestedingsprocedures zorgt ervoor dat het zzp-schap gestimuleerd wordt.
Commerciële organisaties in Nederland zien nu pas echt in dat het om een grote groep met omzetpotentieel gaat. De groep zzp’ers is echter niet homogeen en producten en diensten moeten hierop worden aangepast.
Zzp’ers zijn derhalve een doelgroep die vanwege haar omvang, diversiteit en unieke positie in het bedrijfsleven niet over het hoofd gezien kan en mag worden. Daarom heeft Conclusr de zzp-markt in kaart gebracht en ondervraagd op vele gebieden. Hierdoor is Conclusr Research in staat om statistieken over deze groep te leveren en ze te adresseren voor andere marktvragen.

Meer weten over wat er inmiddels al bekend is van de zzp’ers, of wilt u de zzp’er over een specifiek onderwerp bevragen, neem dan contact op met Conclusr Research.