Conclusr

Conclusr is een gespecialiseerd marktonderzoeksbureau en voert marktonderzoek uit binnen vele sectoren, onder diverse doelgroepen en met diverse onderzoeksmethoden. Hiermee ondersteunen we organisaties in het nemen van essentiële beslissingen gebaseerd op gedegen onderzoek.Conclusr is daarmee een partner voor al uw onderzoeksvragen: we adviseren bij het bepalen van de onderzoeksopzet en bij de totstandkoming van de vragenlijst, we zorgen voor de dataverzameling en voorzien u van rapportages en dashboards die praktisch van aard en pragmatisch inzetbaar zijn. En – indien gewenst –  komen we op uw locatie de resultaten toelichten.

Ontzorgen noemen we dat.

Conclusr voert onderzoek uit op eigen initiatief: multi client; of voor een specifieke klant: maatwerk.

 

Multi client onderzoek

Bij de zogenaamde multi client onderzoeken profiteert u van de kennis en ervaring van Conclusr binnen een markt. Dit zijn namelijk de onderzoeken die Conclusr op eigen initiatief uitvoert en die door bedrijven, instellingen en overheden afgenomen kunnen worden. Op deze manier krijgt een organisatie inzage in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op een bepaald gebied, tegen relatief lage kosten. Bijkomend voordeel is dat het mogelijk is om enkele ‘meeloopvragen’ aan de vragenlijst toe te voegen. De resultaten van deze meeloopvragen zijn uiteraard uitsluitend voor uw organisatie bestemd.

 

Maatwerkonderzoek

Bij maatwerkonderzoek wordt het onderzoek exclusief voor uw organisatie of instelling uitgevoerd. Uiteraard profiteert u hier van de reeds aanwezige kennis binnen Conclusr. De onderzoeksresultaten komen in dit geval uiteraard alleen voor uw organisatie ter beschikking. Klik hier voor meer informatie over maatwerkonderzoek.


 

Meer weten over de typen onderzoek die Conclusr uitvoert, over de markten en kennisgebieden?

Klik dan op één van de items links op deze pagina.